nieuws

Vos en Arkema bouwen logistiek platform

Home

Vos Logistics en Arkema hebben een contract ondertekend voor de constructie en exploitatie van een logistiek platform op de site van Arkema in Saint Fons, iets ten zuiden van Lyon. Eind dit jaar wordt begonnen met de bouw van het platform en de verwachting is dat de bouw medio 2007 wordt opgeleverd.

Vos en Arkema bouwen logistiek platform
Vos Logistics Arkema

Het contract houdt onder meer de leasing in van 30.000 vierkante meter land. Er is een optie voor nog eens 15.000 vierkante meter en daarnaast de constructie van opslagsilo’s, een schoonmaak- en tankstation. Vos Logistics is verantwoordelijk voor het weg- en intermodale transport van een belangrijk deel van Arkema’s volume dat in de Zuid-Franse vestiging wordt geproduceerd. Vos en Arkema zijn geen onbekenden van elkaar. Beide partijen werken al een jaar of negen samen ten zuiden van Lyon.

 

Lees ook: Vos bouwt groot logistiek platform in Qatar (juni 2006)

Reageer op dit artikel