nieuws

Logistiek professionals gaan naar Texas

Home

Het vakblad Logistiek organiseert samen met Nederland Distributieland een studiereis naar San Antonio van 14 tot en 20 oktober. Het hoofddoel is het jaarlijkse mega-congres voor logistiek professionals van de CSCMP (voorheen CLM). Verder staan er twee bedrijfsbezoeken op het programma.

Logistiek professionals gaan naar Texas
Congrescentrum

Het congres van de Amerikaanse organisatie CSCMP is van 15 tot en met 18 oktober in San Antonio / Texas. Er zijn meer dan 25 tracks over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van logistiek management en ketenbeheer. Sprekers uit Europa en Amerika geven daar hun visie op de huidige trends en laten zien hoe zij hun Europese supply chains hebben georganiseerd. Traditiegetrouw is er ook veel aandacht voor nieuwe onderzoeksrapporten van universiteiten en logistieke consultantorganisaties, zoals het jaarlijkse 3PL onderzoek van Capgemini. Eén van de tracks staat onder leiding van Ron Roest van NDL en gaat over European Supply Chain Challenges. Verder is er ruimte voor disussie tijdens diverse discussieforums.

 

Bedrijfsbezoeken

De reis van NDL en Logistiek biedt de mogelijkheid om het congres samen met collega’s uit eigen land te bezoeken. Daarnaast staan er minimaal twee bedrijfsbezoeken op de planning: één aan KCI Manufacturing, fabrikant van medische hulpmiddelen voor onder andere ziekenhuizen, en één aan een transportonderneming in Houston, met een rondvaart door de haven. Ook is er tijd voor toeristische uitstapjes.

CSCMP houdt zijn jaarlijkse conferentie steeds in een andere Amerikaanse stad. Dit jaar is San Antonio aan de beurt, dat veel te bieden heeft in een mix van Amerikaanse en Mexicaanse culturen.

 

Aanmelden?

Degenen die zich via deze reis inschrijven, mogen gebruik maken van het speciale tarief van $1.365 (=early bird registration for members) voor het congres. Hier komen de reis- en verblijfskosten bij. (We zijn nog in onderhandeling over een goede prijs met een reisbureau, deze kosten worden zsm bekend gemaakt).

Voor meer informatie of aanmelden kunt u een mail sturen met uw naam, bedrijfsnaam en functie naar: redactie.logistiek@reedbusiness.nl, o.v.v. Congres San Antonio.  

 

 

Het congres:

CSCMP 2006 – Annual Conference

15 tot en met 18 oktober

Henry B. Gonzalez Convention Centre

San Antonio, Texas (US)

http://www.cscmp.org/

Reageer op dit artikel