nieuws

Netwerkrecorder spot ongenode gasten

Home

De NSR-25 is een nieuwe entry-level netwerkbewakingscamera voor kleine en middelgrote installaties. De camera met netwerkrecorder is een aanvulling op de NSR-50 en -100. De 25 kan tot twintig IP-camera’s en 120 frames per seconde ondersteunen.

Netwerkrecorder spot ongenode gasten
NSR-25

De NSR-25 van Sony, die vanaf eind juni op de markt komt, is het eerste model in de NSR-lijn met een schaalverdeling voor de opslagcapaciteit, die start bij 250 GB. De NSR-serie als geheel is geschikt voor systemen met meerdere bewakings-, opname- en weergavecamera’s. Elk model heeft ook de mogelijkheid om als stand alone te werken of als client/server configuratie waardoor de flexibiliteit is gewaarborgd.

 

Ook audio-opname

De netwerkvideorecorder zorgt ervoor dat individuele camera’s of cameragroepen op verschillende manieren geconfigureerd en beheerd kunnen worden. Ook audiodata kunnen daarbij worden opgenomen.

De serie maakt deel uit van het Ipela-merk dat Sony gebruikt om communicatieproducten te combineren met IP-verbindingen.

 

Lees ook: Wat te doen tegen diefstal door eigen personeel? (januari 2006) en

Beveiliging hoog op de agenda (mei 2006)

Reageer op dit artikel