nieuws

Nieuw orderverzamelsysteem voor verpakker

Home

Nieuw orderverzamelsysteem voor verpakker
Huhtamäki

Verpakkingsonderneming Huhtamäki heeft Vanderlande Industries opdracht gegeven een orderconsolidatiesysteem te leveren en te installeren. Het systeem is gebaseerd op het Variostore hds-systeem van Vanderlande.

In het productie- en distributiecentrum van Huhtamäki in het Poolse Katowice zal het orderconsolidatiesysteem geïnstalleerd worden. Huhtamäki kan het systeem zelf aanpassen aan veranderingen in bijvoorbeeld de werklast en orderpatronen. Met de aanschaf hoopt het verpakkingsbedrijf de goederenstroom binnen het bedrijf, van productie tot orderconsolidatie en palletisering, te optimaliseren.

 

Huhtamäki is één van de grootste verpakkingsondernemingen ter wereld. De onderneming concentreert zich op producten van papier, kunststof, folie en vormkarton en heeft een jaaromzet van meer dan twee miljard euro.

Reageer op dit artikel