nieuws

Essilor in de prijzen vanwege CRM

Home

Onderzoeksbureau Gartner heeft Essilor, een klant van SSA Global, in het zonnetje gezet met de Gartner CRM Excellence Award 2006 voor het EMEA gebied. In de strijd om de Award versloeg de brillenproducent British Telecom en Cesca Bank.

Essilor in de prijzen vanwege CRM
Winnaar

Essilor ontwerpt en produceert brillenglazen en lenzen en implementeerde onlangs de door Epiphany ontwikkelde CRM-oplossing van SSA Global met als doel de samenwerking tussen klanten, opticiens en Essilor als producent te verbeteren. Epiphany is in augustus 2005 door SSA Global overgenomen.

 

Geschiedenis

Softwarehuis SSA is succesvol in de recente geschiedenis van de Gartner CRM Excellence Award. In de laatste zes jaar won het zeven keer deze Award. Daarbij dient wel te worden vermeld dat de zeven awards zijn toegkend in zowel de regio’s Verenigde Staten als EMEA, Europa, Midden-Oosten en Afrika.

 

Lees ook: SSA Global breidt supply chain aanbod uit

 

Reageer op dit artikel