nieuws

Unit 4 Agresso doet overname

Home

Leverancier van bedrijfssoftware, Unit 4 Agresso, neemt de activiteiten van het failliete Soft Cell over. Met de overname verwerft Unit 4 Agresso het intellectueel eigendom van de programmatuur (EFAS, SCBA en Minerva), zoals deze bij ruim 150 klanten draait.

Unit 4 Agresso doet overname
Unit 4 Agresso doet overname

Met de overname hoopt Unit 4 Agresso haar positie op met name de Belgische markt te versterken. De belangrijkste supportmedewerkers van Soft Cell zijn inmiddels in het pand van Unit 4 agresso aan de Meir in Antwerpen aan de slag gegaan. Bestaande klanten kunnen vanaf 18 april voor ondersteuning bij de supportafdeling terecht.  Soft Cell is één van de oudste softwarebedrijven in België, dat zich richt op middelgrote, productgedreven ondernemingen.

 

Vertrouwd

De programmatuur van het Belgische Soft Cell is ontwikkeld op basis van Progress software. Unit 4 Agresso is vertrouwd met deze technologie omdat zij al geruime tijd partner van Progress is. Ook implementeert de leverancier al applicaties die worden ontwikkeld op basis van deze technologie.

 

Lees ook: Unit Agresso sluit jaar goed af (februari 2006) 

 

 

Reageer op dit artikel