nieuws

Brouwer co-voorzitter ECR

Home

Directievoorzitter Harry Brouwer van Unilever is de nieuwe co-voorzitter van het bestuur van ECR Nederland geworden. In die functie volgt hij Kees Ekelmans op. Tijdens het ECR congres op 15 maart zal Brouwer voor het eerst als co-voorzitter acte de présence geven.

Brouwer wil zich inzetten voor groei in de retailmarkt. Daarnaast wil hij de samenwerking tussen retailers en fabrikanten versterken en die samenwerking zou moeten uitmonden in creatieve oplossingen voor bestaande problemen. Innovatie en onderscheid zijn wat Brouwer betreft de kernwoorden voor de komende jaren. En voor ECR ziet hij op het vlak van kennis en ervaringen delen een belangrijke rol weggelegd. Harry Brouwer vervult het co-voorzitterschap samen met Dick Boer van Albert Heijn.

Reageer op dit artikel