nieuws

Legborden met modulaire opbouw

Home

Link 51 heeft onder de naam Stormor Euro Shelving een nieuwe generatie legbordstellingen ontworpen, die erg flexibel in het gebruik is. Voor de flexibiliteit zorgen het de modulaire opbouw, de wijze van bevestiging van de legborden en het grote aantal opties. De monteurs van Motrac, distributeur van Link 51 in Nederland, kunnen daardoor direct de […]

Legborden met modulaire opbouw
Legborden

Link 51 heeft onder de naam Stormor Euro Shelving een nieuwe generatie legbordstellingen ontworpen, die erg flexibel in het gebruik is. Voor de flexibiliteit zorgen het de modulaire opbouw, de wijze van bevestiging van de legborden en het grote aantal opties. De monteurs van Motrac, distributeur van Link 51 in Nederland, kunnen daardoor direct de configuratie van de stellingen aanpassen op de wensen van de klant. De legborden van Stormor Euro Shelving hebben standaard een lichtgrijze kleur en een draagkracht van 200 kilogram. Optioneel zijn zwaardere legborden en andere kleuren verkrijgbaar. Alle onderdelen zijn gemaakt uit

Reageer op dit artikel