nieuws

Anti-ramkraakpaal

Home

Ramkraken komen vaak voor. Criminelen rammen brutaalweg de pui van een onderneming, om snel binnen te komen en laten zich niet uit het veld slaan door elektronische beveiligingsmaatregelen. De Dynobloc is een stalen blokkade die 70 cm boven het maaiveld uitsteekt. De doorsnede is 22 cm. De blokkade van één tot tien palen wordt hydraulisch […]

Anti-ramkraakpaal
Anti-ramkraakpaal

Ramkraken komen vaak voor. Criminelen rammen brutaalweg de pui van een onderneming, om snel binnen te komen en laten zich niet uit het veld slaan door elektronische beveiligingsmaatregelen. De Dynobloc is een stalen blokkade die 70 cm boven het maaiveld uitsteekt. De doorsnede is 22 cm. De blokkade van één tot tien palen wordt hydraulisch aangedreven en is stevig verankerd door middel van een schokabsorberende prefab stalen funderingsplaat en anker. Hierdoor kan het fundament grote krachten opnemen. De blokkade is o.a. toe te passen bij winkels en voor het afsluiten van industrieterreinen en als bescherming voor glaspuien.

Reageer op dit artikel