nieuws

Inschrijving Trucktechnicus van het Jaar geopend

Home

NIEUWEGEIN – Naast de autotechnicus van het jaar-verkiezing is er sinds dit jaar ook een verkiezing voor de beste trucktechnicus van het jaar. Zo’n 500 truckdealers hebben inmiddels een uitnodiging binnen voor de wedstrijd, of kunnen op korte termijn een inschrijvingsmailing verwachten.

De grote belangstelling vanuit de truckbranche voor de autotechnicus verkiezing heeft ervoor gezorgd dat deze branche nu een eigen verkiezing heeft. De Innovam Groep en stichting OOMT maken de verkiezing mogelijk. De finale van de verkiezing wordt gehouden tijdens de BedrijfsautoRAI 2005. Het winnende bedrijf krijgt een cheque ter waarde van 2.500 euro. De verkiezing bestaat uit drie rondes, een voorronde, een halve finale en de finale. De voorronde bestaat uit een technische toets en vindt plaats op 27 augustus. De halve finale is een praktijktest die wordt gehouden op 24 september en de finales vinden plaats in de week van 13 tot en met 22 oktober.
Zie ook www.trucktechnicusvanhetjaar.nl

Reageer op dit artikel