nieuws

UPS breidt overnight uit

Home

KEULEN – UPS heeft haar overnightdiensten uitgebreid vanuit centra in Nederland, België en Duitsland naar de VS. Het gaat daarbij om nachtvluchten naar alle belangrijke Noord-Amerikaanse zakencentra.

De pakketleverancier had al een next-day dienst vanuit Europa naar New York en New Jersey. Een aanvullende non-stopvlucht tussen de Europese hub in Keulen en de wereldwijde hub in het Amerikaanse Louisville breidt deze dienst nu uit naar heel de VS. Het gaat om vijf vluchten per week, met een Boeing 767. Pakketten worden de volgende dag voor 10.30 uur in de hele VS bezorgd. De vluchten zijn een aanvulling op de dagelijkse next-day vlucht vanuit de UK naar de VS en op de vier transatlantische vluchten die een levering binnen twee dagen of later in de VS bieden.
De uitbreiding is mogelijk door de internationale groei in expres bij UPS. Het eerste kwartaal van 2005 steeg het wereldwijde exportvolume van UPS met ruim 9 procent, vooral doordat het exportvolume vanuit Europa met bijna 13 procent toenam. De extra vluchten biedt eveneens cargoklanten voordeel, vanwege de grotere capaciteit en betrouwbaarheid.

Reageer op dit artikel