nieuws

Drie leerbedrijven genomineerd

Home

ALPHEN AAN DEN RIJN – Drie bedrijven zijn binnen het goederenvervoer en logistiek genomineerd voor beste Leerbedrijf van het Jaar. De bedrijven zijn ND Logistics in Oss, Verweij Lopik in Lopik en Voerman International in Den Haag.

Wie de winnaar wordt van deze verkiezing wordt in september bekend. De winnaar in de categorie beroepsgoederenvervoer en logistiek gaat door naar de landelijke verkiezing Leerbedrijf van het Jaar. Een jury van drie personen bezoekt dan de genomineerde bedrijven en beoordeelt ze op onderdelen als: opleidingsplan, gekwalificeerde praktijkopleiders, instroom leerlingen, begeleiding leerlingen, belang opleiding zittend personeel en doelgroepenbeleid. De prijs Leerbedrijf van het Jaar is in 1996 ingesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en heeft de promotie van het beroepsonderwijs in de sector als een van de doelen.

Reageer op dit artikel