nieuws

Top en aandeelhouders weg bij Watermark

Home

ABN-Amro en Prime Technology Ventures hebben de aandelen van Watermark overgenomen een deel van het management is vervangen en er is nieuw kapitaal in het bedrijf gestopt. De van Imtech afkomstige Tom Stolk wordt de nieuwe CEO en Frank van der Woude de nieuwe COO.

Watermark is ontstaan uit het voormalige Baan onderdeel Vanenburg Business Systems en Foqus ICT, een MBS-Navsion partner. Jan Baan is momenteel druk met Cordys en bouwt zijn belang in verschillende deelnemingen af zo ook de aandelen in Watermark. Twee maanden geleden nam directeur Watermark Europe, Joop van Voorthuizen ook afscheid van het bedrijf en begon met 2increase voor zichzelf. Duidelijk was dat er iets moest gebeuren. Het nieuwe management is afkomstig van Imtech, dat momenteel kijkt naar geschikte MBS-partners om over te nemen. De investeringsmaatschappijen die de aandelen hebben overgenomen hebben een kapitaalinjectie in het bedrijf gestopt. De grootte daarvan is niet bekend gemaakt.
Saillant detail is dat concurrent Qurius een pand tegenover Watermark heeft geopend en in het Reformatorisch dagblad op zoek is naar MBS-personeel.

Reageer op dit artikel