nieuws

Mexx kiest verkoop- en voorraadsysteem

Home

Kledingconcern Mexx International gaat haar filialen in Europa uitrusten met een nieuw verkoop- en voorraadsysteem zodat gegevens over verkoop en voorraad rechtstreeks tussen filialen en het hoofdkantoor uitgewisseld worden.

In 2001 nam Liz Claiborne Mexx over. Het afgelopen jaar zijn de Europese activiteiten van beide merken samengevoegd. De software van iAnywhere is daarbij toegepast om de twee servers voor het bijhouden van de verkoop en voorraad van beide bedrijven te integreren. Op die manier kan het concern het toegenomen aantal gegevens naar behoren verwerken. Het aantal filialen is door de overname verdubbeld en het voorkomen van fouten is belangrijk voor alle processen en systemen. Daarnaast zorgt het iAnywheres RemoteWare Cluster voor de continuïteit van gegevensoverdracht over verkoop en voorraad tussen de Europese Mexx- en Liz Claiborne-winkels en het hoofdkantoor. Met deze nieuwe oplossing, kunnen Mexx en Liz Claiborne nu de verkoop- en voorraadgegevens van 64 filialen tegelijkertijd bijhouden.

Reageer op dit artikel