nieuws

Q1 award voor TNT Logistics

Home

BROWNSTOWN – TNT Logistics heeft de Ford Motor Company Q1 award gewonnen, voor supply chain diensten voor Ford in Noord-Amerika. Het gaat daarbij om transportdiensten voor Ford’s fleetactiviteiten in het dc van TNT Logistics in Brownstown (ten zuiden van Detroit).

De Q1 award wordt uitgereikt aan die Ford’s voorkeursleveranciers die een hoge mate van klantentevredenheid hebben behaald. TNT Logistics verschaft dedicated truckload transport naar de Ford-fabrieken in Noord-Amerika en Canada.
Het is de derde keer dat TNT Logistics de award in de wacht sleept. In 2003 ging het om de truckload activiteiten in Noord-Amerika en in 2004 om dezelfde activiteiten in Canada. Nu gaat het om Noord-Amerika en Canada. Vorig jaar heeft TNT Logistics ook al een Gold award van DaimlerChrysler gewonnen.

Reageer op dit artikel