nieuws

Contract Exel-GM vernieuwd

Home

LONDEN – Exel heeft het contract met autoconcern General Motors (Vauxhall en Saab) in het Verenigd Koninkrijk vernieuwd. Het gaat om het opslaan en klaarzetten van al het mailing- en promotiemateriaal en auto-onderdelen, als airbags, voor de ruim vijfhonderd dealers in Engeland.

Promotiedrukwerk, waaronder mailings, posters, prijslijsten en brochures, wordt opgeslagen, gepickt en verpakt in het 7500 vierkante meter grote dc in Luton. Dit dc fungeert voor Vauxhall’s parts distribution center ook als een faciliteit om extra voorraden in op te slaan. Het gaat daarbij om non-strategic onderdelen, zoals panelen, uitlaten en voorruiten, die zonodig weer worden overgebracht naar het PDC van Vauxhall. Bovendien zorgt Exel in Luton voor het opslaan, picken en verpakken van airbags en autogordelspanners. Bestelorders komen rechtstreeks van de Vauxhall- en Saab-dealers.
Het bestaande contract tussen GM en Exel is nu verlengd. Exel handelt jaarlijks 100.000 dealeropdrachten af. Ook gaat het hiervandaan om 1000 direct mailings voor de dealers en worden 10.000 airbags en gordelspanners opgeslagen en gepickt.

Reageer op dit artikel