nieuws

EAN kiest voor Transora

Home

AMSTERDAM – EAN Nederland heeft een keuze gemaakt voor Transora’s Data Synchronization Solution als nieuwe datapool leverancier voor haar Data Alignment Service (EAN DAS). Daarmee is EAN Nederland, na Mexico en Chili, de derde landenorganisatie die deze keuze maakt.

Transora’s Data Pool Solution wordt gezien als een geavanceerd platform voor data synchronisatie, die gebruikers in staat stelt kostbare gegevensfouten te voorkomen, efficiëntie in de supply chain te verhogen en te profiteren van nieuwe technologieën. Transora synchroniseert gegevens met retailers in twintig landen. Met Transora’s oplossing doet zich de mogelijkheid voor om toegevoegde waarde diensten te leveren, waarmee de EAN landenorganisaties hun deelnemers kunnen bedienen, zonder zelf een systeem te moeten bouwen. Het Transora platform is gebaseerd op de standaarden die in het Global Data Synchronazation Network (GDSN) worden gebruikt. “Uitwisseling van artikelgegevens via GDSN zal in de toekomst steeds belangrijker worden”, verklaart Ton ten Dam van EAN Nederland. “Ook voor deelnemers die zich daar op dit moment nog niet zo mee bezig houden”. EAN Nederland ondersteunt bedrijven met de invoering van twee wereldwijde open standaards: het EAN-barcodesysteem en EDI/EANCOM. EAN Nederland heeft 5600 deelnemers uit dertig branches en is aangesloten bij EAN International.

Reageer op dit artikel