nieuws

Massaal bezwaar tegen afschaffen grijs kenteken

Home

DEN HAAG – 12.000 ondernemers hebben via petities in allerlei vormen laten weten dat de voorgenomen belastingverhoging op het grijs kenteken niet goed is voor werkgelegenheid en economie. Petitie en brieven werden aangeboden aan de voorzitter en leden van de Vaste Commissie voor Financiën van de Tweede Kamer.

De ondernemers werden in Den Haag vertegenwoordigd door een delegatie bestaande uit MKB-Nederland-voorzitter Loek Hermans, LTO Nederland-voorzitter Gerard Doornbos, EVO-algemeen directeur Dick van den Broek Humphreij, BOVAG-algemeen directeur Koos Burgman, RAI-directeur Peter Janssen en algemeen Focwa-voorzitter Bart Holland.
MKB-Nederland, LTO Nederland en de aangesloten branches, evenals EVO, BOVAG en RAI hebben de afgelopen tien dagen een bliksemactie onder de aangesloten ondernemers opgezet. Doel is het kabinet en de politiek ervan te weerhouden een nieuwe belasting te introduceren op auto’s met grijs kenteken. De politiek was bij de overhandiging van de petitie in ruime mate aanwezig.

Reageer op dit artikel