nieuws

Nederland krijgt Nationale Logistiek Week

Home

Begin oktober organiseert het Nederlandse bedrijfsleven samen met diverse kennisinstellingen de eerste Nationale Logistiek Week. De evenementen die in deze week worden georganiseerd moeten het belang van logistiek onder de aandacht brengen van een breed publiek.

De nieuwe manifestatie Nationale Logistiek Week wordt een jaarlijks terugkerend evenement waarin steeds diverse logistieke thema’s in de schijnwerpers zullen staan. Thema’s die dit jaar van 5 tot en met 9 oktober centraal staan zijn logistiek rond agrarische producten, en logistiek en gezondheidszorg. Met deze onderwerpen willen de organisatoren aantonen dat slimme en efficiënte oplossingen te vinden zijn met hoogwaardige logistieke kennis en kunde. Ook zullen diverse bedrijven hun deuren openen voor een geïnteresseerd publiek dat meer zou willen weten over logistiek. De organisatoren willen laten zien dat logistiek een belangrijke bijdrage levert aan de Nederlandse samenleving én dat logistiek een dynamisch, veelzijdig vakgebied is.

Het motto van de Nationale Logistiek Week is ‘Logistiek houdt de samenleving draaiend!’. De organisatie van de Nationale Logistiek Week ligt in handen van Stichting Nationale Logistiek Week i.o. De Stichting is een initiatief van Stichting Logistica(StiLog) en vereniging Logistiek management(vLm), waarin verder een groot aantal branche- en beroepsorganisaties participeert, zoals ACN, EVO, NDL, NEVI, TLN en VeLA.

Meer info kunt u vinden op: www.nationalelogistiekweek.nl

Reageer op dit artikel