nieuws

Manuele verlengvorken

Home

Meijer Special Equipment introduceert verlengvorken
die handmatig over de heftruckvorken kunnen worden geschoven.

Meijer komt met nieuwe verlengvorken. Het bedrijf is bekend om Kooi reachforks, hydraulisch uitschuifbare vorken, maar voor sporadisch gebruik kunnen deze te duur zijn in aanschaf. De nieuwe manuele verlengvorken kunnen uitgeschoven worden naar verschillende ingestelde posities. Een borgpen zorgt er voor dat de ‘buitenvorken’ op hun plek blijven. De vorken worden eenmalig op de heftruckvorken gemonteerd en kunnen ingeschoven worden als verlengde vorken niet nodig zijn. De maximale lengte van de verlengvorken is 2400 millimeter. De vorken zijn dan ingeschoven 1400 millimeter lang en kunnen 1000 millimeter worden uitgetrokken.

Reageer op dit artikel