nieuws

Sportieve veiligheidsschoen

Home

Heftruckchauffeurs kunnen sportief in het magazijn rondlopen met de nieuwe veiligheidsschoen van Bata.

De BS2000 is een nieuwe veiligheidsschoen met een sportieve uitstraling. De schoen beschikt over een asymmetrische tussenzool, die zorgt voor verbeterde demping en stabiliteit aan de buitenzijde. Ook is de nieuwe BS2000 op een wat bredere leest geschoeid, met een loopvlak dat de natuurlijke afwikkeling van de voet volgt, voor een betere pasvorm en een hoger draagcomfort. De slipvaste, lichtgewicht tweelaags PU zool is voorzien van een fraai, zelfreinigend profiel. De veiligheidsschoen beschikt over een vochttransporterende en ademende voering

Inlichtingen: Bata industrials, Best, tel. (0499) 36 29 11, www.bataindustrials.com

Reageer op dit artikel