nieuws

ECL Computers kiest nieuwe IT-omgeving

Home

ECL Computers in Hoofddorp heeft automatiseerder Qurius opdracht gegeven zijn IT-omgeving te vervangen door Navision. De IT- en multimediagroothandel streeft ernaar de efficiëntie te verbeteren. Invoering van een bedrijfsbrede oplossing die alle kernprocessen stroomlijnt is daarin volgens ECL een belangrijke stap.

De geïntegreerde oplossing moet leiden tot groter inzicht in de beschikbare informatie over klanten, voorraden en bestellingen, en daarmee tot meer transparantie en hogere efficiëntie. Louwrens Boomsma, algemeen directeur van ECL: ‘Als groothandel is het belangrijk om kostenefficiënt te opereren en tegelijkertijd goede klantenservice te bieden. Integratie van informatiestromen zorgt voor beperking van de administratieve handelingen en voor meer nauwkeurigheid. Ook kunnen we zo beter plannen.’ ECL heeft voor Navision van Microsoft gekozen vanwege de integratie, flexibiliteit en mogelijkheden om te besparen op de IT-onderhoudskosten. Qurius was voor ECL een logische partner voor dit project gezien de ervaringen met Navision.

Reageer op dit artikel