nieuws

Afmelden Pakblad nieuwsbrief

Home

Hier kunt u zich afmelden.

Uw email-adres:

Opmerking:
Als u de melding krijgt dat het e-mailadres niet kan worden verwijderd, dan staat waarschijnlijk een ander e-mailadres in onze lijst. Het kan zijn dat u in de lijst staat onder uw alias (bijvoorbeeld JJA@… als alias voor J.Jansen@… ) of dat de nieuwsbrief naar een algemeen e-mailadres wordt gestuurd (info@… of sales@… ) dat automatisch de nieuwsbrief doorstuurt naar uw persoonlijk e-mailadres. Het is dus van belang om het e-mailadres op te geven waarop de nieuwsbrief binnenkomt.

Mocht u er niet in slagen om uw e-mailadres te verwijderen, dan kunt u een e-mail sturen naar de redactie van Pakblad. Vermeldt hierin uw volledige naam, bedrijfsnaam en de e-mailadressen die u heeft geprobeerd om te verwijderen.

Reageer op dit artikel