nieuws

Frans Maas werkt met CDS in Azië

Home

Frans Maas gaat in Azië samenwerken met Capital Distribution Services (CDS). Tijdens de jaarcijfers wilde bestuursvoorzitter de naam van de Aziatische partij nog niet vrijgeven. De samenwerking is exclusief, dat wil zeggen dat CDS in Azië op het gebied van lucht- en zeevracht en ook op het gebied van geïntegreerde logistieke opdrachten de zaken van Frans Maas gaat vertegenwoordigen. In Europa zal Frans Maas dat voor CDS verzorgen.

CDS werkt op dit moment al samen met FedEx Trade Networks, de Amerikaanse partner van Frans Maas voor goederenstromen tussen de Verenigde Staten en Canada en Azië. CDS heeft tot nu toe echter nog geen activiteiten ontwikkeld van en naar Europa. De samenwerking tussen beide partijen houden door-to-door zee- en luchtvrachtexpeditie-activiteiten in.

31 vestigingen
Capital Distribution Services beschikt over een netwerk van 31 vestigingen in tien landen. De landen zijn: China (met hoofdkantoor in Hong Kong), Indonesië, Maleisië, Singapore, Filippijnen, Taiwan, Thailand, Vietnam, Japan en Australië. CDS neemt een belang van 28 procent in de vestiging die Frans Maas heeft in Hong Kong.

Reageer op dit artikel