nieuws

Unit 4 ziet omzet licht groeien

Home

Hoewel veel bedrijven IT-investeringen hebben uitgesteld, is de omzet van softwareleverancier Unit 4 Agresso in 2003 met 2 procent gegroeid tot 219 miljoen euro. De groei is vooral te danken aan de onderhoudscontracten, waarmee Unit 4 Agresso ruim 7 miljoen euro meer heeft verdiend dan een jaar geleden. De inkomsten uit nieuwe licenties liepen met 1 procent terug tot een bedrag van 108 miljoen euro. De nettowinst groeide met 39 procent en bedraagt nu 12,8 miljoen euro.

Hoewel veel bedrijven IT-investeringen hebben uitgesteld, is de omzet van softwareleverancier Unit 4 Agresso in 2003 met 2 procent gegroeid tot 219 miljoen euro. De groei is vooral te danken aan de onderhoudscontracten, waarmee Unit 4 Agresso ruim 7 miljoen euro meer heeft verdiend dan een jaar geleden. De inkomsten uit nieuwe licenties liepen met 1 procent terug tot een bedrag van 108 miljoen euro. De nettowinst groeide met 39 procent en bedraagt nu 12,8 miljoen euro.

Reageer op dit artikel