nieuws

Nieuwe vestiging Van Huët in Tsjechië

Home

Van Huët Glass Logistics heeft net als veel andere Nederlandse bedrijven in Oost-Europa een nieuwe stap gezet. Het bedrijf opende een nieuwe vestiging in het Tsjechische Teplice. Van Huët speelt daarmee naar zeggen in op de ophanden zijnde uitbreiding van de Europese Unie. Ook verwacht het bedrijf in op de ontwikkelingen en daarmee de vraag naar vlakglas die volgens verwachting in Oost-Europa de komende jaren sterk zal stijgen.

Van Huët is langer in Tsjechië aanwezig, maar door een gestage groei van de werkzaamheden in Teplice was een nieuw pand noodzaak. De nieuwbouw staat op een grondoppervlakte van 10.000 m2 en ligt tegenover de productievestiging van Glaverbel Czech, de enige vlakglasproducent in het land. Het bedrijf heeft verder nog vestigingen in Tiel, Sombreffe (België), Haldensleben (Duitsland) en Opole (Polen). Van Huët is een onderdeel van de Emons Groep.

Reageer op dit artikel