nieuws

Two-bin van Vos op Logistica

Home

Vos Logistics zal morgen op de Logistica het Two-bin-systeem presenteren. Het systeem is door Vos zelf ontwikkeld en wordt veelal gebruikt om aan de rand van stadskernen over te kunnen schakelen van lange distributietrucks op kleinere.

Het Two-bin-systeem zal in het kader van innovatieve logistiek worden gepresenteerd in de Royal Lobby op de eerste verdieping bij ingang oost. Als sprekers zullen prof. dr. H.B. Roos (voorzitter stichting Logistica) en Ruud Weijmans (Vos Logistics) aanwezig zijn. Na afloop van de bijeenkomst zal het systeem ook buiten het Jaarbeursgebouw, eveneens nabij ingang oost te zien zijn.
Het stadsdistributiesysteem van Vos maakt gebruik van kleine containers waarvan er drie of vier op een standaard vrachtautochassis passen. Bij voorkeur ’s nachts wordt dan naar de regio van bestemming gereden en de containers overgeladen op kleine distributietrucks.

Reageer op dit artikel