nieuws

Reorganisatie magazijninrichter

Home

De lastige marktsituatie heeft magazijninrichter Kader gedwongen tot een reorganisatie. Het bedrijf moet snijden in de kosten nadat een verhuizing naar een grotere locatie juist nog groei voorspelde.

Magazijninrichter Kader gaat reorganiseren. Binnen Kader BV verdwijnen acht van de 23 arbeidsplaatsen. Kader BV maakt als handelsonderneming deel uit van de Kader Groep, samen met andere werkmaatschappijen voor onder andere productie en montage. De totale groep omvat nu nog ca. 50 medewerkers. Veel ondersteunende bedrijfsactiviteiten voor de groep gebeuren binnen Kader BV. Met name daar zullen arbeidsplaatsen verdwijnen. Algemeen directeur Eric-Jan van Kakerken wijst op de moeilijke marktsituatie, waar de sector zich in bevindt. ,,We zijn twee jaar geleden verhuisd naar een grotere locatie met het oog op groei. Nu die groei niet wordt gerealiseerd, moeten we fors in de kosten snijden om onze toekomst veilig te stellen.’’

Reageer op dit artikel