nieuws

Compact orderpicken

Home

De PM10 van Rocla beschikt over SEM-technologie met twee motoren voor rijden en heffen, respectievelijk 2,1 en 5,5 kW. Standaard is de truck voorzien van een 24V-640 Ah batterij en een regeneratief remsysteem voor energiebesparing. Met verzamelhoogtes van 3600 tot 6500 mm kan deze compacte machine op een breed niveau worden ingezet.

Er is veel aandacht besteed aan comfort en veiligheid voor de bestuurder, zoals: de extra lage instap van slechts 22 cm (de laagste in z’n klasse), 360° stuurwiel, de easy-reach 2-hendelbesturing waarmee nauwkeurig positioneren, rijden, heffen en dalen mogelijk is. Het trillingsarm opgehangen platform absorbeert schokken en is dus comfortabel voor rug en andere gewrichten. Info: Crepa Reyners, tel. (070) 413 55 55, www.crepareyners.nl

Reageer op dit artikel