nieuws

Nissan frist Interstar op

Home

Nissan heeft de Interstar, een van de bestelautomodellen die het bedrijf op de markt brengt, een facelift gegeven. Maar naast het uiterlijk heeft Nissan de Interstar ook innerlijk aangepakt. Zo zijn er nieuwe motoren beschikbaar en is de staddaard uitrusting completer. De gefacelifte Interstar zal op de BedrijfsautoRAI te zien zijn.

Aan het nieuwe uiterlijk vallen ten opzichte van het huidige model vooral de vloeiender lijnen, de pijlvormige koplampen en de vernieuwde achterlichtunits op. Op motorisch gebied zijn er nu vijf common-rail dieselmotoren, waaronder een 3,0 liter variant. De Interstar heeft een onderhoudstermijn van 40.000 kilometer en drie jaar garantie. Volgens Nissan is met de komst van de ‘opgefriste’ Interstar het nieuwe familiegezicht van het merk compleet. Eerder al werden de Primastar en de Kubistar van een nieuwe ‘look’ voorzien.

Reageer op dit artikel