nieuws

EPT voor de vierkante meter

Home

De Crown WP2300 serie meeloper en meerijder EPT is leverbaar in de hefcategorie 1600 en 2000 kilogram. Ze hebben een nieuwe aluminium X10-hendel waarmee gemakkelijk op drukke laadperrons, smalle gangpaden en in krappe trailers gemanoeuvreerd kan worden.

De WP 2300 serie wordt aangedreven door een 24 volts elektrisch systeem met SEM-technologie. De batterijen kunnen eenvoudig worden opgeladen met het apart verkrijgbare ‘on-board’ batterijlaadsysteem. Het kenmerk van de nieuwe X10-bediening is de minimaal benodigde hand- en polsbeweging. De claxon is ingebouwd in de handgrepen. De urethaan antistatische handgrepen zijn in koude, natte en droge situaties comfortabel. Het duimwiel voor achter- en vooruitrijden heeft drie verschillende contactpunten, voor snelheidsregeling en een goede houding van de bestuurder. De knoppen voor heffen (tot 130 mm) en dalen geven tastbare feedback. De X10-bediening bezit programmeerbare keuzeschakelaars voor de rijsnelheid (haas/schildpad) die is af te stemmen op de ervaring van de bediener.

Reageer op dit artikel