nieuws

Kuehne & Nagel succesvol in Azie

Home

De Zwitserse multinational Kuehne & Nagel heeft voor het eerst in het bestaan de grens van meer dan een miljoen TEU aan 20’ containers verscheept. Deze mijlpaal werd bereikt doordat het totale verscheepte volume van het bedrijf twintig procent was gestegen in 2002.

De multinational meldt dat verreweg het grootste deel van de groei in de Azië-Pacific regio is behaald. Het bedrijf kon naar eigen zeggen goed meeprofiteren van de industriële groei van voornamelijk China. Daarnaast heeft Kuehne & Nagel de contacten met Latijns-Amerika versterkt en hoopt het daar de komende jaren de vruchten van te kunnen plukken. Andere speerpunten van de Zwitsers zijn groei halen uit het aanbieden van uitgebreidere services, onder meer via internet.

Reageer op dit artikel