nieuws

Kleurrijke logistiek in Aalsmeer

Home

Een multiculturele dag op de Bloemenveiling Aalsmeer moet het onderlinge begrip tussen de diverse culturen bevorderen. De bloemenveiling heeft momenteel 1100 logistieke medewerkers aan het werk met 60 verschillende nationaliteiten op de afdeling Logistiek Bedrijf.

‘Kleurrijk Logistiek’ was het thema op de multiculturele dag op het logistiek bedrijf van Bloemenveiling Aalsmeer (VBA). De veiling is een bolwerk aan culturen met 1100 medewerkers in de logistiek met 60 verschillende nationaliteiten. Bovendien worden de bloemen en planten door kwekers vanuit zo goed als de hele wereld aan- en afgevoerd. De VBA hoopt met de dag het onderlinge begrip tussen de diverse culturen te vergroten en de respectvolle omgang met elkaar positief te beïnvloeden. “Collegiaal samenwerken is een noodzaak voor het dagelijks leveren van goede logistieke prestaties”, aldus de VBA.
De veiling werd ingericht als wereldhandelscentrum met vier paviljoens Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Europa. Alle medewerkers konden kennis maken met verschillende muzieksoorten, spelletjes, kleding, gerechten en gewoonten uit deze werelddelen.

Reageer op dit artikel