nieuws

Tijdelijke ruimtes huren

Home

In onzekere economische tijden lijkt het huren van tijdelijke ruimtes een nieuwe markt. Enkele aanbieders komen dan ook nu met oplossingen voor een snel en flexibel antwoord op ruimtegebrek.

Zo heeft het bedrijf Warehousematch.com een nieuwe module ontwikkeld waarmee bedrijven tijdelijke opslagruimte kunnen huren. Op de internetsite www.warehousematch.com kunnen bedrijven die opslagruimte zoeken of aanbieden elkaar vinden. Op de site is het nu dus ook een speciale mogelijkheid om tijdelijke opslagruimtes te huren. No Nonsense Office in Venlo is een nieuw landelijk opererende formule voor tijdelijke huur van kantoorpanden. Tapijt en lamellen zijn inbegrepen. De huurders mogen eenmaal per maand gebruik maken van een centrale vergaderruimte. Behalve panden in Venlo heeft het bedrijf ook kantoren te huur in Alkmaar, Heerhugowaard, Eindhoven en Zwolle.

Reageer op dit artikel