nieuws

Navajo Indianen kiezen J.D. Edwards 5

Home

De Navajo Nation, Noord-Amerika’s grootste indianenstam, heeft voor de verhoging van de productiviteit van het arbeidspotentieel gekozen voor J.D. Edwards 5. Met de diverse applicaties van J.D. Edwards 5 wil de Navajo Nation bedrijfsprocessen automatiseren en de dienstverlening aan meer dan 250.000 stamleden verbeteren. J.D. Edwards zal samen met Deloitte & Touche zorgen voor de implementatie en training van de software.

De Navajo Nation is Amerika’s grootste inheemse overheid. De Navajo-gemeenschap bestaat uit meer dan 250.000 leden, waarvan het overgrote deel ook in het reservaat woont en werkt. Het reservaat ligt in de staten Utah, New Mexico en Arizona en is ruim 40.000 vierkante kilometer groot. De Navajo Nation heeft meer dan 6000 man personeel in dienst en een jaarlijks budget van 400 miljoen dollar. De Navajo Nation ziet zichzelf als een voorbeeld voor andere indianenstammen. Het gebruik van de J.D. Edwards 5 bedrijfssoftware onderstreept het progressieve karakter van de Navajo-overheid.

Reageer op dit artikel