nieuws

Bakker Logistiek integreert diensten

Home

De in Zeewolde gevestigde Bakker Logistiek Groep heeft onlangs een aantal werkzaamheden geïntegreerd voor verladers die eerder op andere locaties werden verricht. Zo komt de regie van de logistiek van postorderbedrijf Overtoom op de hoofdvestiging van Bakker in Zeewolde te zitten.

“Het systeem van wissellaadbakken in Den Dolder blijft overigens wel intact”, aldus operationeel directeur H. Voorbach in een toelichting. Een andere activiteit die door Bakker Logistiek wordt verplaatst is het warehouse van Bakker Scherpenzeel, het voormalige Spido. Deze verplaatsing heeft tot gevolg dat de voorraden van een aantal wijnverladers in Zeewolde worden opgeslagen op een nieuwe locatie van ruim 20.000 vierkante meter, waarvan ongeveer 12.000 vierkante meter voor wijn en gedestilleerd ingericht gaat worden.
Friesche Vlag, een van de grote verladers van Bakker Logistiek integreert haar activiteiten naar een vernieuwde productlocatie in Nijkerk, waar het bedrijf nu ook is gevestigd. Door deze verandering worden de logistieke diensten die Bakker aan Friese Vlag verleent. Bakker beschikt in Nederland over 300 trekkende eenheden, waarvan er ongeveer zeventig procent in bezit is van het bedrijf. Het bedrijf concentreert zich op een viertal goederenstromen: fokproduct gekoeld, temperatuur gecontroleerd, gevaarlijke stoffen en droge kruidenierswaren.

Reageer op dit artikel