nieuws

Shipitsmarter verkoopt website

Home

ShipitSmarter.com heeft haar website, www.ShipitSmarter.com verkocht aan SDS Worldwide. De website is sinds november 1999 operationeel en al ruim twee jaar winstgevend. ShipitSmarter gaat zich volledig richten op het Corporate Courier System, een koeriersmanagement systeem voor grote verzenders. Hiermee kunnen per zending koeriers worden vergeleken en de goedkoopste of beste te selecteren.

Het Corporate Courier System van Shipitsmarter blijkt op zich succesvol te zijn. Het succes van de website stond echter de samenwerking met koeriersdiensten in de weg. Dat wil het bedrijf opheffen door zich op de ontwikkeling van de software te concentreren.

De software maakt het mogelijk de goedkoopste en/of de beste koerier voor een klus te selecteren en te boeken. Ook is tracking via het systeem mogelijk. De software wordt als ASP-model aangeboden.

Reageer op dit artikel