nieuws

Droste en MCS kiezen Flexlink

Home

MCS (Melk Controle Station) en Droste hebben een bestelling gedaan bij Flexlink. Deze orders zijn het resultaat van de verregaande automatisering van producthandling en verpakkingslijnen. Daarnaast beschikt Flexlink sinds enige tijd over de mogelijkheid turn-key installaties op te leveren. De totale ordergrootte bedraagt 1,4 miljoen euro en de projecten worden in het eerste kwartaal van 2003 worden geïnstalleerd.

Het Zutphense MCS is een high tech laboratorium dat dagelijks de kwaliteit van 65.000 melkmonsters controleert voor zowel zuivelfabrieken als boeren. Het nieuwe laboratorium omvat een hoogstaand, geautomatiseerd handlingssysteem van de monsters waarbij Flexlink robots en het roestvast staken transportsysteem levert.

Droste, de bekende chocoladefabrikant uit Vaassen, vervangt een handmatig verpakkingsproces vervangen door vier robots die worden ondersteund door een pallettransportsysteem. Flexlink levert hiervoor de robots, een enkelspoor en dubbelspoor pallettransportsysteem en de volledige besturing.

Reageer op dit artikel