nieuws

Handig: Zibb toolbar

Home

Zibb.nl heeft een enorme schat aan professionele informatie beschikbaar. Een toolbar die gratis en eenvoudig kan worden geïnstalleerd in Microsoft Internet Explorer zorgt dat de informatie snel onder handen is. Nieuws (van verschillende vakgebieden) is steeds in beeld. Het weer, file- en beursinformatie, routeplanner, zoekmachine en zakelijke diensten zijn met een klik op te roepen.

Het installeren van de toolbar vergt nog geen minuut. Het is wel nodig over de versie Internet Explorer 5.0 of jonger te beschikken. De tijdwinst die u ermee boekt is aanzienlijk.

In een oogopslag ziet u de headlines van het wereldnieuws voorbijkomen, maar ook van uw vakgebied. U kunt heel eenvoudig uw voorkeuren selecteren.

Met een druk op de knop heeft u toegang tot on line diensten, een gratis routeplanner, een vijfdaagse weervoorspelling die eventueel op basis van postcode nog preciezer wordt gemaakt en beursinformatie. Ook is het mogelijk om snel te zoeken in de berichten van zibb.nl/ondernemen.

Reageer op dit artikel