artikel

Beursagenda zaterdag 14 november

Home

10.00 – 16.00 uur NKIT Finale Nationaal Kampioenschap Intern Transport Nederlands Kampioenschap Intern Transport In de Forklift Arena vindt de veertiende editie plaats van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT). Chauffeurs van hef- en magazijntrucks voeren diverse opdrachten uit, waarbij de jury let op veiligheid en bedieningsvaardigheid. In deze jaarlijkse wedstrijd om de titel ‘Heftruckkampioen […]

10.00 – 16.00 uur
NKIT Finale Nationaal Kampioenschap Intern Transport

Nederlands Kampioenschap Intern Transport
In de Forklift Arena vindt de veertiende editie plaats van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT). Chauffeurs van hef- en magazijntrucks voeren diverse opdrachten uit, waarbij de jury let op veiligheid en bedieningsvaardigheid. In deze jaarlijkse wedstrijd om de titel ‘Heftruckkampioen van het jaar’ gaan vakmanschap en veiligheid hand in hand: deelnemers moeten efficiënt kunnen manoeuvreren, want er mag geen schade ontstaan aan magazijninrichting of goederen. Op donderdag 12 en vrijdag 13 kwalificeren de beste rijders zich voor de grote finale die op zaterdag 14 november wordt gehouden.

hal 12 – Forklift Arena

Reageer op dit artikel