artikel

Gratis toegang met voorregistratie

Home

Gratis toegang met voorregistratie
Logistica

Van 10 tot en met 14 november 2009 vindt Logistica plaats, dé belangrijkste vakbeurs op het gebied van intern transport en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Logistica is toonaangevend, innovatief, compleet, branchebreed en vol met actie.

Logistica 2009 belooft niet alleen een bruisende vakbeurs te worden; exposanten tonen op de beurs ook heel wat noviteiten. U kunt uw hart ophalen bij het zien van allerlei oplossingen gericht op kostenbesparing, efficiënt omgaan met ruimtebeslag en het verbeteren van de ergonomie op de werkplek.

 

U kunt u hier gratis registreren voor een bezoek aan de Logistica. Na het doorlopen van de registratie, krijgt u uw gratis toegangsbadge per post toegezonden.
 

Met deze badge heeft u tevens gratis toegang tot de beurs ICT & Logistiek.
 
LET OP! De beurs ICT & Logistiek vindt plaats van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 november. Op zaterdag 14 november is deze beurs dus gesloten!

Reageer op dit artikel