nieuws

Walmart bezorgt boodschappen tot in koelkast

Distributie 466

Het Amerikaanse supermarktconcern Walmart heeft zijn nieuwe dienst gelanceerd waarmee het boodschappen thuisbezorgd tot in de koelkast.

Walmart bezorgt boodschappen tot in koelkast

De dienst, die InHome heet, wordt uitgerold in drie Amerikaanse steden: Kansas City, Pittsburgh en Vero Beach. Voor twintig dollar per maand krijgen klanten producten als yoghurt, eieren, groente en sauzen thuisbezorgd bij een minimale bestelling van 30 euro.

Eenmalige code voor openen deur

De Walmart-bezorger kan via een app en een eenmalige code de deur bij klanten openen. Het bedrijf werkt hiervoor samen met bedrijven die met behulp van slimme technologie toegang tot de deur mogelijk maken. Klanten kunnen via de InHome-website het benodigde apparaat hiervoor kopen en gratis laten installeren. De bezorger streamt live middels een bodycam hoe hij/zij de boodschappen in de keuken opruimt, zodat de klant kan zien hoe dit gebeurt.

Albert Heijn onderzoekt in Nederland wat de mogelijkheden zijn met bezorgen als bewoners niet thuis zijn middels een ‘slim’ deurslot.

Lees ook: Hema gaat samen met Walmart in e-commerce

 

Reageer op dit artikel