nieuws

Nieuwe directeur voor DAF Nederland

Distributie 3180

Nieuwe directeur voor DAF Nederland

Met ingang van 1 juli aanstaande is Michiel Kuijs benoemd tot algemeen directeur van DAF Nederland en Scandinavië. Hij volgt daarmee Jan van Keulen op, die met ingang van dezelfde datum is benoemd tot algemeen directeur van DAF Sales Operations en daarmee verantwoordelijk wordt voor markten in Oost-Europa en buiten de Europese Unie.

Michiel Kuijs heeft binnen DAF meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Marketing & Sales. Van 1997 tot 2009 bekleedde hij binnen DAF Nederland de functies van Marketing Manager en Area Manager, voordat hij 9 jaar geleden werd benoemd tot algemeen directeur van DAF Sales Operations. Kuijs behaalde een Bachelor in autotechniek en in bedrijfskunde. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Harry Wolters, lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en directeur Verkoop Europa.

Positie DAF verder versterken

Kuijs over zijn nieuwe uitdaging: “DAF heeft in Nederland traditioneel een marktaandeel van meer dan 30% en het is een prachtige uitdaging die toonaangevende positie verder te versterken. Met een uitstekend netwerk van professionele en toegewijde dealers en een compleet nieuw productenprogramma hebben we daartoe alle ingrediënten in huis, waaronder de nieuwe CF en XF – International Truck of the Year 2018.”

DAF trapte 2018, het jaar dat het bedrijf uit Eindhoven 90 jaar bestaat, af met een zeer goed eerste kwartaal.

Reageer op dit artikel