nieuws

Binnenvaart krijgt podium met Blue Road Awards

Distributie

Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) lanceert the Blue Road Awards. Hiermee wil de brancheorganisatie koplopers prijzen voor hun inzet.

Binnenvaart krijgt podium met Blue Road Awards

De eerste editie van de nieuwste logistieke prijs wordt gehouden op 30 september. Tijdens het congres ‘Verzilveren van logistieke kansen’ worden de awards uitgereikt door Minister Schultz van Haegen.

Genomineerden

De Awards worden uitgereikt in een drietal categorieën. De eerste categorie is een soort oeuvre-award waar verladers genomineerd zijn die al langere tijd over water vervoeren en hier door de jaren heen in zijn blijven innoveren of uitbreiden. De genomineerden zijn Scania, Bavaria en Tata Steel.

Recent

De tweede categorie is voor verladers die recent met succes de overstap naar het water hebben gemaakt. De genomineerden zijn Nutricia Advanced Medical Nutrition, N+P Recycling Group en Oerlemans Foods.

Inland terminals

Ook is er een categorie voor inland terminals. De genomineerden zijn: Combi Terminal Twente, Barge Terminal Tilburg, Logistiek Centrum Gorinchem, BCTN Nijmegen en Inland Terminal Veghel.

Stemmen
Voorafgaand aan het congres kan er online gestemd worden. De publieksstemming telt de helft mee.

Reageer op dit artikel