nieuws

UPS betrekt nieuw dc in het noorden

Distributie

UPS betrekt nieuw dc in het noorden

De klanten van UPS in Noord-Nederland worden vuit een nieuw distributiecentrum in Heerenveen bediend. Verhuizing moet de kwaliteit waarborgen.

De nieuwe faciliteit, 4.000 vierkante meter, biedt ruimte voor 55 bestelvoertuigen, 170 werkplekken en kan tot 2.500 pakketten per uur verwerken. Het is de uitvalsbasis voor klanten in Friesland, Groningen, Drenthe en het noordoostelijke deel van Flevoland.

Investeringen

Door de verhuizing is UPC voorbereid op de verwachte, groeiende vraag. De investering in Heerenveen sluit aan bij een reeks investeringen van UPS in de afgelopen maanden in Nederland. Zo werd de capaciteit van het distributiecentrum in Tilburg in oktober verdubbeld naar 5.000 pakketten per uur. In januari heeft UPS een contract logistics faciliteit toegevoegd aan de twee bestaande faciliteiten in Venlo.In mei werd een healthcare freight forwarding faciliteit op Schiphol geopend. In Roermond opent UPS een healthcare distributiecentrum.

Reageer op dit artikel