nieuws

Boere Transport kiest nieuw TMS

Distributie

Boere Transport kiest nieuw TMS

Afgelopen week zette Boere Transport uit Hellevoetsluis een handtekening onder een contract voor de levering van het TMS E-Lips van leverancier Erniesoft.

Om tot de juiste keuze te komen zocht Boere Transport, dat gespecialiseerd is in bulk- en tankvervoer, begin 2012 contact met Marcel Nijhof van Cura Consultancy. Gezamenlijk werd een onderzoek gestart naar de eisen en wensen van de Hellevoetse transporteur aan een nieuw softwarepakket. Nijhof leverde een rapport op met, naast de eisen en wensen, een shortlist met potentiële leveranciers, waar Boere Transport mee aan de slag kon.

 

Marcel Boon, algemeen directeur van Boere Transport over de keuze van het TMS: “Al snel hadden we na de demonstratie van Erniesoft het gevoel dat we bij de juiste partij zaten. Toch hebben we goed de tijd genomen en alle indrukken op ons in laten werken om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen. Met name de specialisatie van Erniesoft op het vlak van containerplanning en de mogelijkheden om vanuit het systeem automatisch voor te melden naar Portbase en PSA Terminals maakt dat wij efficiënter kunnen gaan werken.”

Reageer op dit artikel