nieuws

Handleiding TMS-selectie compleet vernieuwd

Distributie

Handleiding TMS-selectie compleet vernieuwd
tms-dossier compleet vernieuwd

Het dossier op Logistiek.nl met tips voor het selecteren van een nieuw Transport Management Systeem (TMS), is compleet vernieuwd. Experts Jan Vieveen en Sandra Waenink maakten een stappenplan waarmee een bedrijf gestructureerd en weloverwogen tot de beste TMS-keuze kan komen.

Er zijn veel soorten TMS, niet één daarvan is de beste. "Maar er is er wel één het meest geschikt voor u", schrijven Vieveen en Waenink in het hoofdstuk met aandachtspunten. "Denk niet dat een TMS dat uw collega gebruikt, automatisch ook bij uw onderneming past."

 

Wat kost een TMS

Eén van de belangrijkste aspecten bij de aanschaf van nieuwe software is de Return on Investment. Wat kost het en wat levert het op. Ook hiervoor geven de auteurs nuttige aanwijzingen zodat bedrijven die gaan investeren een goed beeld krijgen van de financiële consequenties.

 

Exclusief voor bedrijven met investeringsplannen

De investeringshandleiding is exclusief voor bedrijven die ook echt van plan zijn te gaan investeren in een nieuw TMS. Deze worden gevraagd om in te loggen en enkele bedrijfsgegevens achter te laten. Ze krijgen dan een aanvullend informatiepakket toegestuurd en ook worden ze in contact gebracht met een aantal belangrijke TMS-leveranciers.

 

Klik hier en bekijk het nieuwe dossier.

 

Reageer op dit artikel