nieuws

Logistics Labour Survey 2007 nu verkrijgbaar

Distributie

Logistics Labour Survey 2007 nu verkrijgbaar
Logistics Labour Survey

Het aannemen en vasthouden van goed personeel wordt een steeds groter probleem. Het invullen van vacatures als orderpicker, vrachtauto- en heftruckchauffeur kost bedrijven in toenemende mate meer moeite. Dit blijkt uit het Logistics Labour Survey (LLS), het jaarlijkse arbeidsmarktonderzoek van Tempo-Team.

Rapport Logistics
Labour Survey 207

Logistics Labour Survey (LLS) is het grote arbeidsmarktonderzoek in de logistieke sector dat jaarlijks (vanaf 2004) wordt uitgevoerd op initiatief van Tempo-Team in samenwerking met het vakblad Logistiek en Nederland Distributieland (NDL/ HIDC).

 

 

Rondetafeldiscussie

Samen met uitzendorganisatie Tempo-Team hield vakblad Logistiek een rondetafeldiscussie met vier ervaringsdeskundigen: Marieke de Rouw-Bulkmans, HR-manager bij DSV Solutions, Ralph Hendrix, business development manager warehouse logistics bij DHL Exel Supply Chain, Paul van den Broek, general manager bij ND Logistics en Michaël van Ooijen, managing director bij DPD.

 

  • Lees hier het gehele gesprek in ons bladarchief:

Invullen van de lege stoel wordt steeds moeilijker

 

Meer info:

Reageer op dit artikel