artikel

Implementatie ritplanningssoftware: de conclusie

Distributie

Het implementeren van een planningspakket is niet zo eenvoudig. U moet voldoende tijd besteden aan het selecteren, configureren en implementeren. Met name het vrij spelen van planners tijdens de implementatie en training zijn van groot belang. Geef hen aan dat het belangrijk is en welke efficiencyslagen u wilt realiseren. U werkt dan gezamenlijk aan hetzelfde […]

Het implementeren van een planningspakket is niet zo eenvoudig. U moet voldoende tijd besteden aan het selecteren, configureren en implementeren. Met name het vrij spelen van planners tijdens de implementatie en training zijn van groot belang. Geef hen aan dat het belangrijk is en welke efficiencyslagen u wilt realiseren. U werkt dan gezamenlijk aan hetzelfde doel en heeft de grootste kans op succes.

Reageer op dit artikel