artikel

2.7 Rechten binnen de software

Distributie

Houd er rekening mee dat niet iedereen binnen uw bedrijf alles moet mogen en kunnen. Iemand die orders invoert, zou wellicht geen planning moeten kunnen veranderen. Kijk in hoeverre de software in staat is bepaalde delen af te sluiten voor onbevoegden of slechts een inkijkfunctie kan implementeren. De leveranciers hebben hier vaak al wat voorbeelden […]

Houd er rekening mee dat niet iedereen binnen uw bedrijf alles moet mogen en kunnen. Iemand die orders invoert, zou wellicht geen planning moeten kunnen veranderen. Kijk in hoeverre de software in staat is bepaalde delen af te sluiten voor onbevoegden of slechts een inkijkfunctie kan implementeren.

De leveranciers hebben hier vaak al wat voorbeelden van plus een basisinrichting. Dit bespaart u nadenken hierover. Kijk echter wel wat u naderhand kunt aanpassen als u dit nodig acht.

Reageer op dit artikel